Stjerne efter flere års kendisfejde: Jeg tilgiver hende

Foto: All Over Press

I flere år har der udspillet sig et drama mellem verdensstjernerne Katy Perry og Taylor Swift.

Kendisfejden har varet i omkring tre år, men nu er 32-årige Katy Perry klar til at begrave stridsøksen.

Det fortalte "Dark Horse"-stjernen lørdag i et interview med Arianna Huffington, der er direktør for podcaststationen Thrive Global.

Interviewet fandt sted i forbindelse med en livestream, sangerinden har kørt hen over weekenden for at markere udgivelsen af albummet "Witness".

Her fortalte sangstjernen, at hun tilgiver Swift, og at hun håber, at de kan blive et godt eksempel for andre kvinder.

- Jeg er klar til at lade det ligge.

- Jeg tilgiver hende (Taylor Swift, red.), og jeg er ked af alting, jeg nogensinde gjorde, og jeg håber det samme fra hende. Jeg synes, at det er på tide.

- Jeg elsker hende, og jeg ønsker det bedste for hende. Og jeg synes, at hun er en fantastisk sangskriver, sagde Katy Perry i interviewet ifølge Thrive Global.

Taylor Swift, der er kendt for hits som "Shake It Off" og "Blank Space", har endnu ikke svaret på, om hun tager imod musikkollegaens undskyldning.

Så sent som i fredags spekulerede megastjernernes fans i, om Taylor Swift forsøgte at stjæle opmærksomheden fra Katy Perry.

Her udgav hun nemlig sit store musikalske bagkatalog på en række streamingtjenester efter at have undgået platformene i tre år. Det skete samme dag, som Katy Perry udgav sit nye album.

Ifølge nyhedsbureauet Reuters startede den bitre fejde mellem musikstjernerne på grund af en strid om backup-dansere.

I flere år nævnte ingen af sangerinderne hinanden ved navn i forbindelse med fejden, men alligevel spekulerede flere fans i, at Taylor Swifts sang "Bad Blood" ("Ondt blod" på dansk, red.) var rettet mod Katy Perry.

Da sangen udkom, fortalte Taylor Swift til musikmagasinet Rolling Stone, at sangen var skrevet om en anden kvindelig artist, mens hun nægtede at nævne det konkrete navn.

Først i forbindelse med en optræden i talkshowet The Late Late Show med James Corden i maj i år, fortalte Katy Perry, at der var en "situation" mellem de to stjerner.

I galleriet herunder kan du se mange flere billeder af Katy Perry: 

Galleri: Katy Perry fylder 30

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close