Stjal penge og nøgenbilleder fra Paris Hilton: Nu har hun fået sin dom

Paris Hilton blev i starten af det nye år forlovet med Chris Zylka.

Paris Hilton blev i starten af det nye år forlovet med Chris Zylka.

Foto: All Over Press

I dag blev retssagen mod Paytzar Bkhchadzhyan, som har hacket Paris Hilton, afgjort.

Kvinden, som stjal nøgenbilleder og flere end 100.000 dollars fra milliardærarvingen, kan se frem til at tilbringe 57 måneder - eller 4 år og 9 måneder - i fængsel for sin ugerning. Det skriver TMZ.

Ifølge anklagen fandt hackingen sted mellem 2015 og 2017. Paytzar hackede sig angiveligt ind på Hiltons bankkonto og iCloud-konto.

Pengene brugte hun blandt andet på en fest, som fandt sted en enkelt aften på Roosevelt Hotel i Hollywood, og her brugte hun intet mindre end en kvart million kroner.

Hun har også forsøgt at få Paris' assistent til at udbetale en halv million til hende.

Pengene er nok ikke det vigtige for Paris Hilton, som har flere milliarder på bankbogen, men derimod nøgenbilleder, som ingen ved, hvad Paytzar har gjort af.

Det kan derfor være endt på nettet et sted.

Da Paris mandag ankom til retten, fortalte hun til TMZ, at hun ikke længere vil gøre brug af iCloud, da hun har mistet tilliden til Apple.

Og det er ikke kun Paris, der er blevet hacket. Ifølge TMZ er det også gået udover søsteren Nicky Hilton og faderen Rick Hilton.

Paris Hilton har heldigvis andre ting, som hun kan fylde sit hoved med for tiden.

Hun er nemlig ved at planlægge et stort bryllup med sin forlovede Chris Zylka.

De to blev forlovet tilbage i januar

- Jeg sagde ja!, skrev den tidligere realitystjerne på sin Instagram-profil i januar. 

- Så glad og spændt, for jeg er forlovet med mit livs kærlighed. Min bedste ven og soulmate. Perfekt for mig på alle måder. Så dedikeret, loyal, kærlig og venlig. Jeg føler, jeg er den heldigste pige i verden! Du er en drøm, der går i opfyldelse! Tak, fordi du viser mig, at eventyr virkelig findes, skrev en lykkelig Paris Hilton ligeledes. 

Ifølge det amerikanske ugeblad People mødte Hilton og Zylka hinanden for otte år siden til en Oscar-fest, men de fandt først sammen for to år siden.

I februar 2017 gjorde hun forholdet officielt på sin Instagram-profil. 

Her delte Hilton gladeligt billeder af den fem år yngre Zylka på Instagram, hvor de to så mere end almindeligt lykkelige ud. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close