Hollywood 20. august 2015

Stevie Wonder kritiserer våbenlov: Tag ansvar

Sangeren Stevie Wonder slog et slag for en ny kampagne, der skal få folk, der bruger våben, til at tage ansvar for deres handlinger
All Over Press

Musikveteranen Stevie Wonder er ikke bleg for at sige sin mening.

Den 65-årige kunstner er kendt for at støtte strengere våbenlove, og under en koncert i Central Park i New York fortalte han sit publikum, at det er på tide at stoppe våbenvolden. Det skriver Contact Music.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Lige såvel som vi har opnået nogle utrolige fremskridt, så er vi også nået til det her vanvittige sted, hvor det er dem mod os og os mod dem. Vi bliver nødt til at reparere planeten, hinanden og os selv. Det inkluderer alle. Dig og mig i kærlighedens ånd, sagde han på scenen.

- Vi amerikanere - af alle etniciteter - bliver nødt til at sætte en stopper for det. Vi bliver nødt til at nå til et sted, hvor alle holdes ansvarlige for hver eneste pistol, vi har her.

Han slog et slag for en ny kampagneidé, der skal opfordre folk, der har pistoler, til at tage ansvar for deres handlinger.

[node:aller-related-content]

- Hvis du ønsker at skyde med pistolen, så tag ansvar for kuglen. Det behøver ikke at fratage folk deres frihed, men det holder folk ansvarlige, for du kan ikke bringe et liv tilbage, sagde han.

Sangeren har tidligere kritiseret de lempelige våbenlove i USA og har blandt andet kommenteret på, at blinde har mulighed for at få våbentilladelse i staten Iowa.

Sponsoreret indhold