Hollywood3. november 2015

Star Trek genopstår med nye karakterer

Det populære Star Trek-univers vender igen tilbage til tv-skærmen, bekræfter tv-stationen CBS
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/startrek_aop.jpg
 All Over Press

Til næste år er det 50 år siden kulthittet "Star Trek" ramte tv-skærme verden over. Og der er godt nyt for fans af den populære science fiction-serie. TV-stationen CBS bekræfter nemlig, at de endnu engang vil puste nyt liv i serien bag karaktererne kaptajn Kirk og Spock med en ny tv-serie, som får premiere i 2017.

- Der er ikke noget bedre tidspunkt at give Star Trek-fans en ny serie, siger David Stapf, chef for CBS TV Studios, ifølge BBC.

Den kommende tv-serie er dog ikke relateret til filmen "Star Trek Beyond", som får premiere næste sommer. På tv-selskabets hjemmeside fremgår det, at der med den nye tv-serie ikke bare bliver kogt ny suppe på den gamle serie og de velkendte karakterer. I den kommende serie vil der blive introduceret nye karakterer, som leder efter nye verdener og civilisationer, skriver BBC.

- Vi har alle sammen rigtig stor respekt for denne her franchise, og vi glæder os til at præsentere det næste tv-kapitel som det kreative hoved med de talentfulde hænder Alex Kurtzman står bag, en mand som kender universet og dets publikum helt tæt, fortæller David Stapf.

[node:aller-related-content]

Foruden den oprindelige serie fra 1966 er der siden lavet fem serier i samme univers foruden en række film.

Seerne får en prøvesmag på serien på CBS Television Network, men derefter overgår det eksklusivt til online on-demand-tjenesten CBS All Access. Efter planen kommer tv-serien også til at blive distribueret på den internationale CBS Studios International.

Sponsoreret indhold