Hollywood26. juni 2015

Stangstiv kvinde amok på Kardashian

Den amerikanske superstjerne fik et chokerende møde med en nøgen kvinde i Cannes, Frankrig.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kim_kardashian_aop_web1.jpg

Det var ikke meget søvn, Kim Kardashian fik natten til onsdag i Sydfrankrig.

For i løbet af natten, havde en stangstiv kvinde forvildet sig ind på gangen til Kardashians hotel-værelse. Og kvinden var sikker på, at Kims værelse var hendes.

- Der var en kvinde, der var fuld og nøgen, der sparkede og hamrende på min dør kl. 4 i morges - og bagefter kunne jeg ikke falde i søvn, sagde Kim til New York Post under Cannes Lion Festival, onsdag.

Og den amerikanske superstjerne fortsatte sin bizarre historie.

- Jeg skreg, at hun skulle forsvinde og sagde til hende, at hun skulle tage noget tøj på, men hun blev ved med at tro, at hendes Amex (kreditkort, red.), var nøglen til mit værelse.

Egentlig havde Kim truet med at uploade en video af kvinden - men besluttede sig dog barmhjertigt for at undlade at dele den med sine mange følgere.

Kim Kardashian, som er gravid i anden måned, var ellers til festivalen for at promovere sin populære app, "Kim Kardashian: Hollywood", som er så rasende populær, at hun allerede har solgt for 90 millioner dollar tøj gennem app'en. Og det har blandt andet gjort, at Kim har indgået en aftale med Karl Lagerfeld om at sælge Chanel gennem app'en.

Men Kim var ikke videre oplagt onsdag i Cannes. Man må håbe, at hotellet fik bedre styr på sikkerheden den efterfølgende nat.

Sponsoreret indhold