Hollywood21. november 2013

Stakkels Liam Hensworth: Mor gav sexundervisning

Læs om skuespillerens meget pinlige oplevelse
https://imgix.seoghoer.dk/media/c36e1426d7d84275b6a49a727b949ab1.jpg
 Foto: All OverHvad er mere pinligt end seksualundervisning, når man går i 7. klasse og alt føles sært?

Hvis din mor stod ved tavlen og tegnede og fortalte. Det ville være mere pinligt.

Miley og Liam: Det er slut

Og lige præcis den situation blev den australske skuespiller Liam Hemsworth udsat for. Det var nemlig mor Hemsworth, der styrede elevernes indføring i seksuallivets mysterier. Men den særlige most blev ofte for meget for den unge skuespiller, indrømmer han til det amerikanske talkshow "Live With Kelly and Michael".

- Jeg var i hendes klasse. Jeg plejede at deltage, men forlod altid lokalet efter første halvdel, afslører Liam Hemsworth til værten Kelly Ripa.

Skuespilleren, der er aktuel i "Hunger Games: Catching Fire", svarer da også helt ærligt på spørgsmålet, om det ikke var bare en smule akavet at være til stede bare halvdelen af tiden.

- Jo, en lille smule. Man skulle tro, at det ville være det, skulle man ikke? Din mor står og taler om seksuelle ting, det er ikke et klasselokale, jeg havde lyst til at være i, svarer Hemsworth rødmende.

Ung megastjerne tissede i våddragt
Pjækkeriet var nu tilsyneladende ikke usædvanligt for den unge Hemsworth. Kælenavnet "666" fik han for at være den mest besværlige af familiens tre sønner, afslører han.

Sponsoreret indhold