Hollywood27. februar 2014

Spotify: Her er det mest spillede nummer nogensinde

Med mere end 200 millioner afspilninger er ….
Her er manden bag det mest afspillede nummer
Her er manden bag det mest afspillede nummer
 Foto: AOP
En soul'et stemme tilsat country-inspireret guitar og et ordentlig skud house-beats.

Det er tilsyneladende opskriften på ikke bare et af sommeren 2013's største hits men også det mest streamede nummer på musikstreamingtjenesten Spotify nogensinde.

Med mere end 200 millioner afspilninger indtager hittet "Wake Me Up" førstepladsen over numre, der har været i heftigst rotation på den svenske streamingtjeneste.

Læs også: Bieber overfalder DJ

Hitmageren bag er den svenske dj og producer Avicii, der for alvor fik sit internationale gennembrud med hittet "Levels".

- Jeg er meget meget glad for at være den kunstner, der først opnår 200 millioner streams på Spotify. Jeg har haft et fantastisk år og vil gerne sige en stor tak til alle mine fans, siger den 24-årige stjerne-dj med det borgerlige navn Tim Bergling i en pressemeddelelse.

Læs også: Paris Hilton: Jeg er en top DJ
I gennemsnit er "Wake Me Up" streamet 850.000 gange dagligt. Byerne, hvor nummeret er spillet mest, er København, Stockholm, Oslo, Göteborg, London, New York, Madrid, Malmø Barcelona og Los Angeles.

Ud over at være det mest streamede nummer nogensinde, er det også den sang, der hurtigst har nået 100 millioner streams tilbage i september 2013.

Newspaq

Sponsoreret indhold