Sportslegende er blevet far

Foto: All Over

Selv om amerikaneren Michael Phelps er den atlet, der har vundet flest medaljer ved OL nogensinde, er der én ting, der nu er vigtigere for ham. Og det er fødslen af hans første barn, der har fået navnet Boomer.

Torsdag den 5. maj fødte svømmestjernens modelkæreste, Nicole Johnson, parrets første fælles barn, afslører han på Instagram i forbindelse med et billede af den nybagte familie.

- Velkommen til verden, Boomer Robert Phelps! Født 05.05.2016 klokken 19.21. Sund og glad, skriver Michael Phelps til billedet, hvor han holder Boomer i armene, mens den stolte mor storsmiler i baggrunden.

- Bedste følelse, jeg nogensinde har følt i mit liv. Både Nicole og Boomer har det godt, jubler han videre.

Det 30-årige forlovede kendispar annoncerede graviditeten på Instagram i februar efter seks års forhold, og timingen for fødslen af sønnike kunne ikke være mere perfekt for svømmelegenden.

- En af de fedeste ting ved at blive nybagt far, der skal til OL i Rio de Janeiro til sommer, er, at vores førstefødte har en mulighed for at se mine sidste OL-konkurrencer nogensinde.

- Det er noget, som bliver meget specielt for os, når vi en dag kan dele minderne med ham, når han bliver gammel nok til at forstå det. Jeg er så spændt ved tanken om at have en masse billeder fra momentet og dele det med ham, sagde Phelps til magasinet Us i marts.

Se det søde billede af hele den nybagte familie her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close