Hollywood16. juni 2015

Spoiler - Game of Thrones: Stjerne fyret

Hvis du ikke vil vide, hvad der sker i serien – så stop med at læse her!
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/game_of_thrones_aop.jpg

Kit Harrington, der spiller Jon Snow i ”Game of Thrones” , siger, at han er fyret fra serien.

Fans verden over var i vildrede, da sidste episode af denne sæson af ”Game of Thrones” nåede TV-skærmene – en af de mest populære hovedpersoner Jon Snow, bliver nemlig slået ihjel – af sine egne mænd.

Men Kit Harrington afslører også nu, at han blev fyret fra HBO-serien.

- Jeg satte mig ned sammen med Dan (Weiss, red.) og David (Benioff, red.) (De to folk bag serien, red.), og de lavede “The Soprano Walk” (Hvor en skuespiller får at vide, at han/hun er blevet fyret, red.). Og de sagde. ”Hør her, du er væk. Det er det!”, siger Kit Harrington til Entertainment Weekly.

- Helt ærligt, så har jeg aldrig fået noget at vide om tingenes fremtid i programmet, men denne gang har jeg. Jeg har fået at vide, at jeg er død. Jeg kommer ikke tilbage i næste sæson – og det er alt, jeg kan sige.

[node:aller-related-content]

Men fans køber ikke helt den historie, og da den næste bog i rækken heller ikke er ude, klamrer mange sig til håbet om, at det hele er et stort spil, og at trolddom kan bringe Jon Snow tilbage fra de døde, så han igen er med i næste sæson. Det finder de bare ikke ud af, før næste sæson begynder til april næste år.

Kit Harrington som Jon Snow. (Foto: All Over)

https://imgix.seoghoer.dk/kit_harrington_aop.jpg

Sponsoreret indhold