Hollywood26. juli 2011

Splid i Jackson-familien

Pop-legendens efterladte er uenige om en ny mindekoncert for den afdøde superstjerne
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/2d846554442c4ffb90e8fb812ce1c8f8.jpg
 Foto: All Over

Kongen af pop fik en kæmpe mindekoncert kort efter sin død, men nu vil flere medlemmer af familien Jackson til oktober afholde endnu en hyldestkoncert til ære for den afdøde Michael Jackson.

Koncerten, der er planlagt til at vare op imod fire timer, vil blive afholdt på Millennium Stadion i Cardiff, Wales. Den første mindekoncert blev afholdt i Los Angeles. Det skriver Ekstra Bladet.

På et pressemøde i Beverly Hills, Los Angeles, afslørede Michael Jacksons mor, Kathrine og hans søskende LaToya, Tito, Jackie og Marlon, at der frem til den 4. august vil blive offentliggjort navne til koncerten.

Men i bedste Jackson-stil gik der ikke lang tid, før familien røg i totterne på hinanden. Jarmaine og Randy Jackson mener nemlig ikke, at det er på sin plads at afholde en mindekoncert, mens der er en verserende retssag i gang mod Michael Jacksons tidligere læge, Conrad Murray.

- Der vil komme et andet og bedre tidspunkt for at afholde en velfortjent hyldest til Michael. Men vi føler, at den vigtigste hyldest vi kan give vores bror på nuværende tidspunkt, er, at der kommer retslig afklaring omkring hans død.

Retssagen mod dr. Conrad Murray vil begynde den 8. september

Læse mere:

Michael Jackson: Graver de liget op?

Michael Jackson: Første single fra graven

Sponsoreret indhold