Hollywood 4. maj 2015

’Spice Girls’ genforenet til Beckhams fødselsdag

David Beckham holdt fødselsdag i Marokko og i den anledning havde Victoria samlet hele den gamle pigegruppe
Af af
"Spice Girls" tog på genforeningsturné i 2007 og 2008
"Spice Girls" tog på genforeningsturné i 2007 og 2008
Foto: All Over PressDer var masser til at synge med på fødselsdagssangen, da den tidligere fodboldspiller David Beckham fejrede sin 40-års fødselsdag i Marokkos populære feriedestination Marrakesh i weekenden.

Beckhams kone, den tidligere Spice Girls-sangerinde og nuværende topdesigner Victoria Beckham, havde inviteret sine nærmeste veninder med til fødselsdagen, og derfor var Spice Girls-tøserne naturligvis med.

LÆS OGSÅ: Caroline Fleming: Tæt på at blive en "Spice Girl"

- Spice Girls i Marrakesh, skrev Victoria Beckham til et gruppebillede af pigerne til fødselsdagen, som har fået sit eget officielle hashtag, #DB40, på de sociale medier.

- Fantastisk aften med mine piger, tilføjede 41-årige fru Beckham, som har fire børn med gemalen: 15-årige Brooklyn, 12-årige Romeo, 10-årige Cruz samt datteren Harper på 3 år.

Emma "Baby Spice" Bunton, Melanie "Sporty Spice" C. og Geri "Ginger Spice" Halliwell var begejstrede over at fejre "Posh Spices" flotte fodbold-fyr, kvidrede de løs på de sociale medier, som blev forkælet med billeder fra fødselsdagen.

LÆS OGSÅ: Se stjernernes vilde forvandling

Fraværende var dog Melanie B., men heldigvis stod skuespillerinden Eva Longoria helt klar til at tage "Scary Spices" plads, berettede "Desperate Housewife"-stjernen, som derfor kaldte sig for "Latina Spice" i dagens anledning.

- Jeg er den nye Spice Girl, konstaterede den 40-årige skuespillerinde til endnu et gruppebillede af pigerne.

LÆS OGSÅ: Medina beæret over Spice Girl-krammer

Spice Girls holder stadig sammen, selv om det er syv år siden, at pigegruppen med et budskab om "girl power" endnu en gang gik i opløsning.

Sidst de optrådte sammen, var til en legendarisk genforening under afskedsceremonien til OL i London i 2012.

Se den optræden her.

Og se nogle billederne fra fødselsdagen her og her.Spice Girls in Marrakech! #DB40 x vb @Melaniecmusic @evalongoria @therealgerihalliwell

Et billede slået op af Victoria Beckham (@victoriabeckham) den 3. Maj 2015 kl. 5:49 PDT

Sponsoreret indhold