Sophie Ellis-Bexter har født sin femte søn

Foto: MEGA

Det er efterhånden et godt stykke tid siden, hun tog os alle sammen med storm og nådesløst satte ild til dansegulvet i hele verden.

Men Sophie Ellis-Bexter ligger ikke på den lade side. 

Nu er den 39-årige sanger nemlig blev mor med stort M, og forleden kom en ny lille søn til verden i Ellis-Bextor stammen - selv om hun helst havde set det blev en pige. 

- Han er her! Mickey Jones, født i dag, vejer 7Ib 1oz (ca. 3kg red.) og han er helt fantastisk. Velkommen til vores finurlige lille familie, søde dreng. Vi er så glade for, at du er her, skrev den britiske sangerinde på instagram i går. 

Og selv om den egentlig ikke så lille familie er glad for den lille ny, så havde Bextor gerne set, at udvidelsen for en gang skyld var blevet med en lille pige. 

I programmet Sunday Brunch, der blev sendt dagen før fødslen, hintede den nybagte mor til fem nemlig, at hun ville elske at få en lille datter, men så længe barnet var sundt, ville hun være mere end lykkelig. 

"Murder on the Dancefloor"-stjernen er gift med "The Felling"-bassisten og har været det siden 2005. Parret har allerede de fire sønner Sonny, Kit, Ray og Jesse og nu altså også lille Mickey. 

Stort tillykke med den lille ny! 

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close