Hollywood 2. juni 2009

Som to dråber vand

Se Hollywood-stjernernes søskende, som pludselig gør deres kendte brødre og søstre lidt mindre unikke

De store stjerner lever mange gange på deres unikke udseende. Men ofte er der en bror eller søster, som gør stjernerne lidt mindre unikke.

Eksempelvis er Angelina Jolie ofte blevet kåret til klodens mest sexede kvinde. Hendes specielle og karakteristiske udseende bliver tit nævnt som grunden, men prøv engang at kigge på hendes storebror James Haven - ligheden er skræmmende! At de to så heller ikke har noget imod at snave i fuld offentlighed gør bare det hele endnu mere skummelt.

En anden skønhed, Beyoncé Knowles, og hendes lillesøster Solange er endnu et godt eksempel på en helt utrolig lighed mellem søskende. Desværre har disse to endnu ikke brilleret med offentlig snaveri! Solange er i øvrigt også sangerinde, men ikke med helt samme succes som storesøsteren.

Spiderman-stjernen Kirsten Dunst har en mere ukendt lillebror, nemlig 21-årige Christian. Her er ligheden også mere end slående, og havde det ikke været for aldersforskellen, kunne man nærmest tro, at de to var tvillinger. Kig bare på de kridhvide smil.

Søskendeparret Lily og Alfie Allen kunne også sagtens ligne et par tvillinger. Der er dog et års forskel mellem de to, men det gør ikke ligheden mindre. Alfie er i Danmark ikke lige så kendt som sin musikalske storesøster, men er godt på vej til at skabe sig et navn i Storbritannien, hvor han har overtaget Harry Potter-stjernen Daniel Radcliffes rolle i teaterstykket Equus. Jep, det er der, hvor han optræder præcis, som Gud har skabt ham. Han skulle også være lidt af en festabe, så mon ikke vi hører mere til ham meget snart?

Sponsoreret indhold