Hollywood21. marts 2014

Søn fandt glemte Johnny Cash-sange i arkiv

Nu bliver de udgiver fra graven
Legenden Cohnny Cash med sin akustiske guitar
Legenden Cohnny Cash med sin akustiske guitar
 Foto: All Over PressJohnny Cash har været med til at definere den amerikanske countrymusik med numre som "I Walk the Line" og "A Boy Named Sue". Men i starten af 80'erne indspillede han et album, som hans pladeselskab nægtede at udgive.

Mere end ti år efter hans død ser alle disse sange nu dagens lys, skriver nyhedsbureauet Reuters.

LÆS OGSÅ: Afdød country-legende udgiver nyt album

Albummet "Out Among The Stars", som Cash indspillede sammen md den legendariske Nashville-producer Billy Sherrill, bliver udgivet af Sony i næste uge. Iblandt sangene er en duet med Cashs seneste kone, June Carter Cash, og den amerikanske contrysanger Waylon Jennings.

Ingen af sangene blev tidligere udgivet af hans pladeselskab, Columbia, der nu er ejet af Sony. Faktisk blev de først opdaget i 2012, da Cashs søn, John Carter, var i færd med at kategorisere forældrenes arkiver.

- Sangene er oprindelig produceret i 1984 af Billy Sherrill - og nogle enkle i '81. De fortæller noget om min far, og viser hans kreativitet i en periode af hans liv, hvor der ikke var så mange folk, der kendte til hans musik, fortæller sønnen til Reuters.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/13df2dc893c3456484d20d6c80bc14e4.jpg


Johnny Cash fotograferet i 1988. (Foto: All Over Press)

Albummet "Out Among The Stars" blev indspillet på et tidspunkt, hvor den amerikanske countrymusik bevægede sig væk fra det, der gjorde Cash populær, til fordel for den stil, Garath Brooks repræsenterer.

LÆS OGSÅ: Johnny Cash - Nu som hip-hop

Columbia afviste Cashs album på et tidspunkt i hans liv, hvor han gennemlevede han en svær, personlig kamp med stofmisbrug.
Country-stjernen, som også er kendt for altid at være klædt i sort, døde den 12. september 2003, fire måneder efter sin kone June Carter Cash.Sponsoreret indhold