Hollywood5. marts 2018

Snydt ud af næsen på sin mor

Der er ikke den store tvivl om, hvem der er mor til Ethan Hawkes 19-årige datter
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mor-ethan-hawke-05032018.jpg
 Foto: All Over Press
Indrømmet! Det er ikke en verdenssensation, når et barn ligner sin mor og/eller far - det skulle vel nærmest helst være sådan for at undgå for mange samtaler om utroskab ude i de små hjem.
Men der er også de tilfælde, hvor ligheden er så slående, at det får folk til lige at kigge en ekstra gang. Det skete, da skuespilleren Ethan Hawke dukkede op til uddelingen af Film Independent Spirit Awards. Ved sin side på den røde løber havde han sin 19-årige datter, Maya. Og der var mere end én, der var ved at få kaffen galt i halsen, da de så 47-årige Hawkes kønne ledsagerske. For lignede hun ikke... Jo, hun er en mere end vellignende kopi af sin mor Uma Thurman.
https://imgix.seoghoer.dk/uma-datter.jpg

Maya har også arvet sin mors let strittende ører. (Foto: All Over Press)

Og både publikum omkring den røde løber og seere på Twitter reagerede på unge Mayas lighed med sin mor. - Du almægtige. Hun er en klon af sin mor, skriver en chokeret fan på Twitter. - Kommer hun også til at svinge et sværd iført en gul dragt?, skriver en anden med henvisning til Uma Thurmans rolle i 'Kill Bill'-filmene. - Det er jo en ung Uma Thurman, skriver en tredje. Og kendisdatteren har ikke kun udseendet til fælles med sin mor. Også interessen for skuespil har hun arvet fra både mor og far. Maya Thurman-Hawke spås at blive et kommende stjerneskud i Hollywood. Hun har blandt andet en rolle i den kommende sæson af Netflix-succesen 'Stranger Things'. Maya Thurman-Hawke har har tidligere medvirket i TV-serien 'Little Women' og er aktuel i filmen 'Ladyworld', der får premiere i år. Uma Thurman og Ethan Hawke blev gift i 1998 og skilt igen i 2005. Ud over Maya fik de også sønnen Levon Roan på 16 år sammen.

Sponsoreret indhold