Hollywood4. juni 2015

Snoop Dogg mobber Bruce Jenner

Rapperen er ikke begejstret for, at Kim Kardashians far pludselig er blevet forsidestof
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/snoop_dogg_-_aop_-_web1.jpg
 Foto: All Over Press

Den kendte rimsmed deler ikke mange andre kendissers jubel over, at Bruce Jenner turde stå frem og erklære sig kvinde og gennemgå forvandlingen.

Faktisk synes Snoop Dogg, at det er direkte dårlig stil, at Bruce Jenner, der nu går under navnet Caitlyn, kan trække overskrifter fra andre nyheder.

- Stor anerkendelse til Akon! (rapper. red.) Han starter et projekt, der kan give 600 millioner afrikanere solenergi. Jeg er virkelig irriteret over, at det her ikke er en stor nyhed, men at det fysikprojekt til Bruce Jenner er, skriver Snoop Dogg på sin Instagram profil.

[node:aller-related-content]

Rapperen fortsætter med at opfordre folk til at stille ind på hans egen nyhedskanal, GGN, for at få nogle rigtige nyheder.

Dermed lægger "Drop it Like it's Hot"-rapperen sig i den modsatte boldgade af andre kendte, der hylder Bruce Jenner for at træde frem som kvinde og få lavet operationer til at blive kvinde. Selveste den amerikanske præsident, Barack Obama, har sendt sin anerkendelse til Bruce Jenner.

Kort fortalt, har Akon har åbnet en skole i Mali til at uddanne folk til at udnytte solenergien på det afrikanske kontinent.

Sponsoreret indhold