Hollywood23. september 2015

Snoop Dogg laver hjemmeside om hash

Den amerikanske rapper Snoop Dogg lancerer en side, der er fuldstændig dedikeret til at informere om fjolletobak
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/snoop_dogg_-_aop_-_web1_0.jpg
 All Over Press

Rapperen Snoop Dogg, der også har gået under navnet Snoop Lion, har ifølge Daily Dot oprettet en hjemmeside, hvor man kan lære alt om fordelene ved at ryge hash og hvordan, du selv kan dyrke den berygtede plante.

Den trinde rapper offentliggjorde nyheden ved en konference forleden i USA, hvor han også forklarede, at stjerner som sangeren Miley Cyrus og skuespilleren Seth Rogen har sluttet sig til projektet.

Snoop Dogg, der længe har været associeret med det sjove græs, falder nok ikke i unåde i alle områder af USA med sit nye tiltag.

[node:aller-related-content]

I løbet af det seneste stykke tid har flere og flere stater i USA nemlig gjort det lovligt at ryge hash, og specielt Californien har længe haft tradition for, at man lovligt kunne erhverve sig hash som lægemiddel.

”Smoke Weed Every Day”-rapperen er ikke ubekendt med iværksættergenet med marihuana, da han tidligere har oprettet et hash-leveringsfirma.

Siden hedder Merry Jane og kan besøges HER. firmanavnet Merry Jane ligger umanerlig tæt på navnet Mary Jane, som længe har været slang for marihuana.

Så skynd dig ind på hjemmesiden og skriv dig op, hvis du vil vide mere.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png

Sponsoreret indhold