Hollywood13. april 2016

Jubii! Snobbede fru Hyacinth vender tilbage

Den engelske serie om den snobbede Hyacinth vender tilbage – dog bliver det ikke med de sædvanlige skuespillere. Denne gang skal vi nemlig fru følge Bucket (udtales bouquet) som ung
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hyacinth_fint_skal_det_vaere.jpg
 Foto: All Over

Hun blev berørt (og ikke mindst berygtet) som den oversnobbede kvinde, der troligt udbrød ”The Bucket residence, the lady of the house speaking” HVER gang, telefonen ringede.

Og hun blev ikke mindst berømt og berygtet som kvinden, der insisterede på, at hendes efternavn blev udtalt "Bouquet” og ikke ”Bucket”.

Hvis du var vild med fru Hyacinth Bucket og TV-serien ’Fint skal det være’, er der nu godt nyt!

BBC har nemlig offentliggjort, at der er en ny serie på vej med den fintfølende og oversnobbede kvinde – dog bliver det (desværre) ikke med de samme skuespillere, som vi mødte i ’Fint skal det være serien’, der kørte over fem sæsoner i 1990’erne.

Det skriver det britiske medie Metro.

I galleriet nederst i artiklen kan du se, hvordan den "rigtige" fru Hyacinth ser ud i dag:

Den nye serie – der har fået titlen ’Young Hyacinth’ – følger nemlig frøken Hyacinth i hendes unge år i 1950’erne.

Og derfor er hverken Patricia Routledge (Fru Hyacinth) eller Clive Swift (hendes overbærende ægtemand Richard) med på rollelisten.

I stedet bliver det Kerry Howard, der skal portrættere en ung (men nok stadig snobbet) Hyacinth, mens også Tony Gardner, Mark Addy og Debra Stephenson er på rollelisten.

Så i den nye serie får vi nok ikke hørt så meget til hendes elskede søn Sheridan, som i ’Fint skal det være’-serien var sød til at ringe til sin moar i tide og utide (og bede om penge, naturligvis).

Den nye serie får premiere i England til sommer. Der er endnu ikke meldt en dansk premiere ud, men mon ikke også den nye serie når det danske land på et tidspunkt.

’Fint skal det være’ kørte over fem sæsoner i perioden 1990-1995, og den er siden blevet vist både på DR1 og TV 2 Charlie.

I galleriet herunder kan du se, hvordan den "rigtige" fru Hyacinth ser ud i dag:

Fint skal det være

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_31.png

Sponsoreret indhold