HOT! Smider toppen i Mexico

Se nede i galleriet, hvad der gemmer sig bag chilipebrene!

Se nede i galleriet, hvad der gemmer sig bag chilipebrene!

Foto: All Over Press)

Caramba!

Hun er godt nok hot!

Og det er hendes veninde da også.

31-årige Arianny Celeste på billedet herover var årsag til udbredt hold i nakken hos de mandlige strandgæster i Tulum i Mexico den forgangne weekend.

Hun badede topløs og solede sig også uden bikini-overdel, da hun sammen med en veninde hyggede sig i bølgerne og i den varme sol.

Når hun ikke forskønner de mexicanske strande, tjener hun sine penge som 'ring-pige' for 'Ultimate Fighting Championship', hvor hun skyder barmen frem, armene i vejret og viser, hvilken omgang der skal til at gå i gang, når to deltagere smadrer hinanden.

Ring-pigerne er normalt ikke særlig godt betalt, men Arianny er et af de største navne inden for branchen og har rundet seks millioner kroner i indtjening på den konto.

Tidligere har hun foldet sig ud i blandt andet Playboy, FHM og Sports Illustrated.

Hun er født i Las Vegas og er af mexicansk/flippinsk oprindelse, og det er netop i spillebyen, at hun tjener til dagen og vejen som ring-pige.

Hun har været i kampsportbranchen siden 2006 og er en levende legende.

Den del af underholdningsindustrien uddeler også priser i stil med Oscar-uddelingen, og her har Arianny en rekord, der næppe nogensinde bliver slået.

I fire år i træk i årene 2008, 2009, 2010 og 2011 blev hun kåret til årets ring-pige, og endnu har ingen været i nærheden at slå pigen med de gode gener af pinden, og hun er stadig meget populær blandt de overvejende mandlige tilskuere.

Se galleri hvor Arianny og veninden forlder sig ud i det våde element i Mexico herunder:

Arianny Celeste, Mexico, marts 2017

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close