Skuffet Kutcher fik intet at vide om venners forlovelse

Foto: AOP

Mange griber straks efter telefonen og ringer vennerne op, når der sker store ting i livet, men skuespillerinden Laura Prepon er tilsyneladende ikke en af dem.

"Orange Is the New Black"-skuespillerinden viftede i denne uge med sin diamantring på den røde løber og annoncerede, at hun og skuespilleren Ben Foster nu kan kalde sig forlovede.

Men det fik parrets gode ven og kollega Ashton Kutcher ikke at vide, før han så nyheden om det lykkelige par i medierne.

- Hun (Laura Prepon, red.) har lige annonceret forlovelsen, og jeg måtte finde ud af det i nyhederne. Og hun er min ven, siger den skuffede skuespiller i talkshowet Live! With Kelly, der fredag havde besøg af både Laura Prepon og Ashton Kutcher.

- Og det er ikke bare en tilfældig forlovelse. Det er en forlovelse med en af mine andre venner, fortsætter Ashton Kutcher, der ikke lægger skjul på, at han er skuffet over skuespillerinden.

Den 38-årige skuespiller fortæller i talkshowet, at han har været venner med Ben Foster og Laura Prepon i snart tyve år, og derfor forventede han at få overbragt den gode nyhed, før resten af verden fandt ud af det.

- Jeg er dobbelt så sur over, at ingen af dem fortalte mig det. Jeg kom ud af flyet i New York og tænkte; "Hvad?", siger han.

"Two and a Half Men"-stjernen er selv gift med skuespillerinden Mila Kunis, der ligesom Laura Prepon og Ashton Kutcher spillede med i tv-serien "Dengang i 70'erne". Parret venter lige nu deres andet barn.

/ritzau/FOKUS

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close