Hollywood14. januar 2014

Skuespillerindes kæreste: Pas på, Bono

Man skal ikke kysse hvem som helst....
Bono taber penge på sit tøjfirma. Mange penge! Foto: All Over)
Bono taber penge på sit tøjfirma. Mange penge! Foto: All Over)
 Foto: All Over Press/ MPNC/AKM-GSI/All Over Press / Kilde: AKM-GSI MediaDe kvindelige komikere Tina Fey og Amy Poehler var værter ved Golden Globe-prisuddelingen, som blev afviklet i Los Angeles søndag nat dansk tid.
Poehler modtog også en pris for den bedste kvindelige hovedrolle i en komedie for sin rolle i den amerikanske tv-serie "Parks and Recreation". Inden Poehler modtog statuetten, kyssede hun hurtigt U2-sangeren Bono på munden for sjov.

Det bemærkede hendes kæreste, Nick Kroll, skriver Female First.
Han benyttede derfor sin Twitter-profil til med et glimt i øjet at gøre både Bono og fans opmærksomme på, at den smukke blonde skuespiller altså er optaget:

- Hey Bono, pas på, skrev Korll kort efter kysset på sin Twitter-profil.
De kvindelige værter ved prisuddelingen gjorde grin med adskillige af Hollywoods mænd. Blandt andet fik skuespilleren George Clooney en kommentar med på vejen.

- "Gravity" er nomineret i kategorien bedste film. Det er en historie om, at George Clooney hellere vil drive væk i det ydre rum og dø, end at tilbringe et minut mere med en kvinde på sin egen alder.

Skuespillerkollegaen Leonardo DiCaprio fik også en hilsen.
- Og nu, som en supermodels vagina, lad os give en varm velkomst til Leonardo DiCaprio, sagde den kvindelige komiker og manuskriptforfatter Tina Fey, da hun skulle præsentere DiCaprio.


Bradley Cooper. Jeg har fem brystvorter!

Sponsoreret indhold