Hollywood24. marts 2014

Skuespillerinde revser reality-babe

Eva Longoria raser over Khloe Kardashian
Eva Longoria revner reality-babe
Eva Longoria revner reality-babe
 Foto: AOP
Hvis man vil leve af at udstille sit eget liv i offentlighedens rampelys, så må man vænne sig til, at det lys følger én overalt.

Det mener i hvert fald den amerikanske skuespillerinde Eva Longoria, der er blevet interviewet til det australske radioprogram "Confidential" på kanalen Nova Radio.

LÆS OGSÅ: Ups: Eva Longoria viser tampon
Ifølge Herald Sun benyttede hun her lejligheden til at kommentere på de seneste dages røre over reality-fænomenet Khloe Kardashians undvigemanøvrer under et interview med to australske medier i sidste uge. Her stoppede Kardashian interviewene, da hun blev spurgt ind til sin søsters forestående bryllup med Kanye West og parrets datter North West.

LÆS OGSÅ: Se Eva kæle med missen
- Der er helt bestemt ting, som er over grænsen og ikke burde blive spurgt ind til, men jeg synes, det er anderledes for en realitystjerne end for en skuespiller, sagde Longoria.

- En skuespiller går ud og spiller skuespil og arbejder, og nogle ting bliver overladt til det private. Realitystjerner er berømte på grund af den virkelighed, der er deres liv, fortsatte den 39-årige skuespillerinde, der var i Australien som et led i sit arbejde som L'Oreal-ambassadør.

Newspaq

Sponsoreret indhold