Skuespillerinde: Jeg spiser kun de dyr, jeg hader

Det er ikke alle dyr, denne skuespillerinde har det godt med at spise

Det er ikke alle dyr, denne skuespillerinde har det godt med at spise

Foto: All Over

For nogle er det et spørgsmål om moral. For andre handler det om dyrevelfærd. Men for skuespillerinden Minnie Driver er det et spørgsmål om venskab.

Læs også: Drew Barrymore forbyder datter at smide tøjet

I hvert fald vil sangerinden ikke sætte tænderne i de dyr, hun synes godt om. Dem, hun hader, ryger til gengæld indenbords med stor fornøjelse, fortæller hun til E!Online ifølge Female First.

- Jeg er ikke veganer. Men jeg har gået på bondegårdsskole, og jeg plejede at have en gris, så derfor kan jeg ikke spise grise, siger Minnie Driver og fortsætter:

- Og jeg kan godt lide lam, så dem kan jeg ikke spise. Jeg plejede også at have mælkekøer, så nu kan jeg heller ikke spise køer. Men jeg hader kalkuner, så dem spiser jeg, siger hun og tilføjer, at hun ikke har noget imod, at andre mæsker køer, lam og svin i sig.

Dermed har den 43-årige Driver ikke meget til fælles med sin seneste rolle som veganeren Fiona i den kommende NBC-serie "About A Boy". Tv-serien er baseret på en bog af Nick Hornby, der også har resulteret i filmen "About A Boy" fra 2002.

Se også: Se, hvem Johnny Depp er blevet forlovet med

Skuespillerinden, som senest kunne opleves i filmen "I Give it a Year", er samtidig på vej med hele tre film og et album.

Newspaq

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close