Skuespillerinde indlagt efter uheld i buksen

Jennifer Lawerence tog fusen på David Letterman

Jennifer Lawerence tog fusen på David Letterman

Foto: All OverDen Oscar-belønnede skuespillerinde besøgte onsdag aften "Late Show With David Letterman", og det gik ikke stille for sig. Langt fra.

Så langt fra, at snakken hurtigt faldt på Lawrences besøg på hospitalet, som tidligere på dagen havde tvunget hende til at aflyse flere morgenshows.
- Jeg troede, jeg havde et mavesår, men det var det ikke, afslørede Lawrence.

Jennifer lawrence viser kroppen frem

Og så var anekdoteapparatet ellers for alvor i gang hos den 23-årige stjerne.
- Jeg havde bare den her virkelig slemme mavesmerte i sådan, tre uger. Og du ved, du kan kun skide i bukserne så mange gange om dagen, før du tager på skadestuen, før du har det sådan: "Jeg har brug for at komme på hospitalet", spruttede hun.

Selv den erfarne David Letterman så ud til at være en smule chokeret over den unge skuespillerindes bramfrie fortælling.

Under opholdet gennemgik Jennifer Lawrence en kikkertundersøgelse under fuld narkose. Og selv under påvirkning af den kraftige bedøvelse var Lawrences skæve sans for humor i fuld vigør.
- Den første bevidste samtale, jeg kan huske, handlede om familien Kardashian. Jeg lagde min hånd på anæstesilægens bryst og sagde: "Vil du ikke love mig en ting? Vil du ikke nok love mig, at du får set "Real Housewives of Beverly Hills, please?", fortalte hun med ør og halvbedøvet stemmeføring.

Den unge skuespillerinde kan opleves i biografaktuelle "Hunger Games: Catching Fire". Filmen havde dansk premiere onsdag.

Se en bid af Jennifer Lawrences optræden i The Late Show herunder:

Læs om dengang Jennifer tissede i våddragten


jennifer lawrence
Sådan ser Jennifer ud i dag. det lange mørke hår fra Hunger Games er udskiftet med en fræk lys page (Foto: All Over)Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close