Hollywood13. november 2013

Skuespillerinde har ikke råd til designertøj

Kate Hudson låner de eksklusive gevandter
https://imgix.seoghoer.dk/media/77d2284e30cd47f88d5792d31bec9617.jpg
 Foto: All Over

Man ser hende ofte i ekstravagante kjoler til filmpremierer, men skuespillerinden Kate Hudson har ikke selv råd til at betale for det dyre designertøj.

- Folk tror, at vi ejer de kjoler, man ser os i på den røde løber, men vi låner dem. Jeg har ikke råd til den slags. Det er sjældent, jeg har spenderbukserne på. Især med to børn og deres skolepenge, forklarer Kate Hudson til Harper's Bazaar.

"Almost Famous"-skuespilleren havde dog længe et godt øje til den franske designer Isabel Marant, men også det mærke blev droppet, da det blev for dyrt.

Denne stjerne flygtede hjem til kate Hudson

- Jeg er ikke typen, der køber dyre designermærker. Det ville jeg ønske, at jeg var, men det er bare for dyrt. Jeg plejede at shoppe hos Isabel Marant i Paris, inden hun blev et kendt navn og kostede en million, siger hun.

Hudson ser ikke sig selv som den materialistiske type, og det kan hun takke sin mor, skuespillerinden Goldie Hawn, for. Hawn har nemlig lært sin datter at være ansvarlig med penge.

- Min mor købte ikke rigtig noget til os, selvom vi kommer fra et privilegeret hjem, fortæller Hollywood-stjernen.

Kate Hudson er forlovet med Muse-forsangeren, Matthew Bellamy. Sammen har de sønnen Bingham på to år. Hudson har også sønnen Ryder på ni år fra et tidligere forhold.

Gør som Kate Hudson og lign en million for små penge, med en rabatkode til Asos

Sponsoreret indhold