Hollywood 17. maj 2018

Skuespiller mister baby få måneder efter datter blev dræbt

En amerikansk skuespillerinde har mistet sit ufødte barn blot få måneder efter, at hendes fireårige datter blev dræbt i en tragisk trafikulykke
(Foto: All Over)

Den amerikanske skuespillerinde Ruthie Ann Miles, 35, har på blot få måneder mistet to af sine børn.

Tilbage i begyndelsen af marts døde hendes blot fireårige datter i en tragisk bilulykke. Og sidste fredag mistede den 35-årige skuespiller sin ufødte baby som konsekvens af den frygtelige ulykke.

Det skriver News.

Hendes ufødte baby – en pige familien ville have kaldt Sophia Rosemary Wong Blumenstein – døde som følge af de komplikationer, som den gravide skuespillerinde pådrog sig 5. marts, da hun sammen med sin fireårige datter blev ramt af en bilist på Staten Island i den amerikanske by New York.

Den fireårige datter Abigail Blumenstein blev dræbt på stedet, da hun blev ramt af den kvindelige bilist, der overså familien i et fodgængerfelt.

Ruthie Ann Miles. Foto: All Over Press

Foruden den fireårige datter mistede skuespillerindens bedste ven Lauren sin 20 måneder gamle søn Joshua, der også omkom på stedet. Skuespillerinden, der var gravid i uge 30, blev selv hårdt såret, og her to måneder efter har hendes alvorlige skader altså betydet, at hun har aborteret.

Skuespillerindens advokat Ben Rubinowitz udtaler ifølge News:

- Som mange af jer ved, blev Ruthie og Jonathans datter Abigail på tragisk vis dræbt. Ved ulykken var Ruthie gravid, og hun blev svært kvæstet.

- Sidste fredag mistede Ruthie og Jonathan deres baby, Sophia Rosemary Wong Blumenstein. Smerten, som Ruthie og Jonathan føler, er nærmest umulig at begribe.

- Som I kan forstå, er de overvældet af sorg over deres børns død. Ruthie og Jonathan er taknemmelig for støtten fra familie og venner, men ønsker og håber, at deres privatliv vil blive respekteret i denne svære tid. Ruthie og Jonathan vil fortsætte med at lede efter Guds nærvær, barmhjertelighed og fred.

Ruthie Ann Miles vandt en såkaldt Tony-statuette i 2015 for hendes rolle i “The King and I”.

Bilisten, der påkørte familien, risikerer op mod 15 års fængsel, hvis hun kendes skyldig.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold