Hollywood21. januar 2014

Skuespiller laver ond dødsjoke mod sin far

Grove Clooney...
Clooney er vild med at 'photo-bombe'. (Foto: All Over)
Clooney er vild med at 'photo-bombe'. (Foto: All Over)
 Foto: All OverDa George Clooney stod og manglede skuespiller til at spille en ældre version af rollen som krigsveteran i filmen "The Monuments Men", fik han den idé at spørge sin 80-årige far.

Faren, Nick Clooney, er oprindeligt journalist, men indvilligede alligevel i at hjælpe sønnike. Derfor kan man i filmens sidste scene se ham i rollen.
Men da faderen for første gang skulle se filmen, kom spøgefuglen dog op i George Clooney, der i Hollywood er kendt som lidt af en spasmager.

Elle: Fræk 49-årig

Han lavede en lille minde-tekst, der fik det til at lyde som om faren var død.
- Jeg gjorde noget virkelig stygt, da jeg første gang viste ham filmen. Han besøgte mig i mit hus i Italien, og jeg sad og arbejdede på klipningen. I filmens sidste scene ser man min far gå mod en kirke i et smukt lys, og så bliver skærmen sort. Det første, der kommer op er en tekst, hvor der står "Et kærligt minde om Nick Clooney", fortæller George Clooney til Access Hollywood.


- Min far kigger på mig og siger "Hvad fanden?", og jeg sagde til ham "Altså, der er jo lang tid til filmen kommer ud, og det er nemmere at fjerne end at sætte ind senere", fortæller George Clooney.

- Det syntes han overhovedet ikke var sjovt, siger han.

Nyd dagens paparazzi-galleri fra Hollywood

Sponsoreret indhold