Hollywood29. november 2013

Skuespiller fik bikinivoks under interview

Hayden Panettiere fortæller om et særligt interview
Smukke Hayden Panettiere er mest kendt for "Heroes"
Smukke Hayden Panettiere er mest kendt for "Heroes"
 Foto: All Over PressSkuespillerinden Hayden Panettiere, der blandt andet er kendt fra tv-serien "Heroes", var midt i noget meget intimt, da hun blev ringet op af en journalist.

Han fik sig noget af en overraskelse, da den unge skuespillerinde flere gange skreg i røret, mens han interviewede hende. Men han vidste heller ikke, hvad hun var i gang med:
- Han spurgte om, hvordan showet var. Jeg sagde: "Det er godt, det er fantastisk" og skreg. Så spurgte han om, jeg kunne lide at spille min karakter. Jeg svarede: "Jeg elsker hende så meget" og skreg igen. Til sidst sagde jeg: "Undskyld, jeg beklager virkelig, men jeg er ved at få en bikinivoks lige nu, fortalte Heroes-stjernen under showet ifølge Female First.


Danske kvinder er vilde med ungt kød - se dem her

Hayden Panettiere plejer at have en assistent til at tage imod opkald fra journalister, men assistenten har lige fået et barn og havde derfor ikke tid til at hjælpe den travle stjerne. Derfor er Panettiere nødt til at multitaske på et helt nyt niveau i øjeblikket, fortæller hun.Se hvilken kendt skuespiller der blev indlagt efter et uheld i bukserne....
Sponsoreret indhold