Hollywood26. august 2014

Skuespiller bader i modermælk

Twister de kendtes foretrukne gimmick ved at lave en Ice Bucket Challenge med modermælk
https://imgix.seoghoer.dk/media/1164af32a1294b0297a0ac0d95a38580.jpg
 Foto fra YouTubeDen seneste velgørenhedsgimmick hedder "Ice Bucket Challenge" og går ud på at få hældt en spand iskold vand i hovedet for at sætte fokus på den frygtelige nervesygdommen ALS. Men for skuespillerinden og den nybagte mor Olivia Wilde burde gimmicken hedder "Breastmilk Bucket Challenge."

- Jeg håber, det er okay. Jeg kunne ikke finde noget vand, så i stedet bruger jeg modermælk, joker den 30-årige skuespillerinde for rullende kameraer i en video på YouTube.

LÆS OGSÅ: Er dette den vildeste Ice Bucket Challenge?

Derefter løfter hun den grønne spand over hovedet og lader sig overhælde med noget, hun påstår, er modermælk.

Ifølge Rigshospitalets vejledning for udmalkning af modermælk afhænger det fra kvinde til kvinde og bryst til bryst, hvor meget mælk man kan malke ud, men i hvert fald anbefales det at malke 4-500 ml ud om dagen.

LÆS OGSÅ: Se den rørende video: Derfor kaster alle iskoldt vand over sig

Hvis man tager Wildes brystmælk for gode varer, har hun pumpet adskillige liter ud, for skuespillerinden er drivvåd efter gimmicken.

Når man har gennemført udfordringen, må man nominere tre andre til at gøre det samme, og her nominerer Wilde blandt andet selveste musikeren Prince.

Apropos modermælk så blev Olivia Wilde den 20. april mor til sønnen Otis Alexander, som hun har fået med gemalen, skuespilleren Jason Sudeikis.

I septemberudgaven af magasinet Glamour medvirker Wilde i øvrigt i en fotoserie, hvor hun blandt andet ammer sin søn.

Se Olivia Wilde overhælde sig med modermælk her:Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold