Hollywood7. juli 2007

SKUESPILLER AMOK

Julia Roberts kræver, at svigerfamilien går i terapi før de må se hendes børn
https://imgix.seoghoer.dk/media/sehoer/familiefejdejulia-jpg.jpg

På overfladen er alt lutter idyl for 39-årige Julia Roberts. Hun er lykkeligt gift med Danny Moder og parret er netop blevet forældre for tredje gang.

Men så snart man kradser i den idylliske overflade dukker der en voldsom familiefejde frem. Filmdivaen forlanger nemlig, at hendes svigerfamilie skal være i terapi, hvis de vil have noget med hendes små børn at gøre.

- Hun kræver, at de skal gå i terapi for at passe bedre ind i hendes familie og for at forstå hendes behov, siger en kilde til aftonbladet.

Og det er ikke noget nyt. Julia har aldig kunnet med sin mands familie. Hun har altid ment, at de var upassende - specielt Danny's søster Jyl, som i flere år har haft et alkoholproblem.

Kravet om terapi startede dog først, da den 39-årige skuespiller ventede tvillingerne Hazel Patricia og Phinnaues Walter.

Svigerfamilien gik kun med til at gå i terapi for Dannys skyld. Det holdt de dog op med igen for nylig, og da det kom Julia Roberts for øre brød helvede løs.

Det var lige op til fødselen af sønnen Henry Daniels, der kom til verden den 18. juni, men alligevel gik den højgravide filmdiva helt amok.

Hun råbte og skreg ad sin mand og forlangte svigerfamilien tilbage i terapi omgående, hvis de nogensinde skulle se Henry Daniels, som på det tidspunkt ikke engang var blevet født.

Skuespilleren gik endda så langt så hun krævede selv at være med til terapien. Der satte svigerfamilien foden i. De ville ikke diskutere deres indbyrdes problemer foran hende - slet ikke søsterens.

Sponsoreret indhold