Hollywood9. december 2014

Skør video: Joaquin Phoenix viser yoga-stillinger frem på TV

Den skøre skuespiller viste yogastillinger på gulvet i David Letterman Show, og kunne samtidigt fortælle, at han har forlovet sig med sin læremester
Joaquin Phoenix har fået smag for yoga
Joaquin Phoenix har fået smag for yoga
 Foto: All Over PressPludselig gik hun fra at være hans smidige yogainstruktør til at blive meget mere end det.

Da han mandag var på besøg hos David Letterman, løftede skuespilleren Joaquin Phoenix nemlig sløret for, at han skal giftes med den kvinde, som har lært ham at dyrke yoga.

LÆS OGSÅ: Joaquin Phoenix: Bliver stadig mærkeligere

"Her"-stjernen fortalte talkshowværten Letterman om en yogastilling, han har lært af sin nye forlovede. Stillingen kalder han "at tøjle grisen".

Herefter lagde han sig på Lettermans blanke, blå gulv, inden han begyndte at "tøjle grisen". Og så fortalte den 40-årige skuespiller den glædelige nyhed.

LÆS OGSÅ: Joaquin Phoenix: Nu som rapper

- Det er en lidt skør historie, men vi begyndte at se hinanden, og jeg tror virkelig, at hun er den eneste ene. Derfor friede jeg til hende, og hun sagde ja, fortæller "Walk the Line"-skuespilleren.

Foruden den glædelige nyhed om det forestående bryllup afslører stjerneskuespilleren dog ikke meget. Hverken bryllupsdatoen eller identiteten på Phoenix' forlovede er således offentligt kendt endnu.

Se Phoenix' besøg hos Letterman her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold