Hollywood4. februar 2014

Skandale-sangerinde giver Bieber gode råd

Cyrus øser ud af sin party-erfaring
https://imgix.seoghoer.dk/media/d91738adfafd4d30a59ad9e5d443d184.jpg
 Foto: All OverDet amerikanske popfænomen Miley Cyrus' råd til den for tiden temmelig skandaleombruste kollega Justin Bieber kan virke en smule ironisk efter politiets besøg hos Bieber for nylig.

Cyrus mener nemlig, at en sikker måde at undgå for mange kontroverser på, er at holde sig inden for hjemmets fire vægge. Det fortæller hun til magasinet W ifølge Female First.

Bieber: Se videoen fra retten

- Betal nogle folk for at sørge for, at du ikke kommer i problemer og fest i dit hus. Køb et hus, byg et diskotek i det, siger den 21-årige sangerinde.

Cyrus' råd tager udgangspunkt i hendes egen tilgang. Hun foretrækker nemlig at lukke sig inde i huset, hvor hun alligevel kan foretage sig stort set alle de ting, hun holder af.

Her bliver Bieber anholdt

- Jeg går aldrig ud. Hvorfor tage i biffen? Jeg har et røvstort fjernsyn. Vi har en kok, som kan lave fantastisk mad. Vi har ikke brug for at forlade huset. Jeg vil hellere bare være her, hvor jeg er totalt låst inde, siger hun.

Kollegaen Biebers hus blev ransaget af en gruppe betjente den 14. januar efter en lidt for vild fest. Naboen mente da, at Bieber og gæster havde gjort skade for 20.000 dollar alene ved at kaste med æg på hans bygning.

Sponsoreret indhold