Hollywood11. februar 2015

Skal Whitneys datter dø på årsdagen for sin mors død?

Der spekuleres i, om der bliver slukket for Bobbi Kristinas respirator i dag – tre år efter Whitney Houstons død.
Af af
Skal Bobbi Kristina dø på årsdagen for sin mors død?
Skal Bobbi Kristina dø på årsdagen for sin mors død?
 Foto: All Over
Siden 21-årige Bobbi Kristina Brown, datter af Whitney Houston og Bobby brown, blev fundet livløs i et badekar i sit hjem i Georgia den lørdag den 31. januar har hun ligget i koma, hvor der ikke skulle være sket fremskidt, og flere gange har der allerede været meldinger om, at der nu skulle slukkes for maskinerne, der holder hende i live.

LÆS OGSÅ: Houstons datter fundet livløs - hvad ved vi med sikkerhed?

Det er dog ikke sket endnu, men flere amerikanske medier spekulerer i, at familien vælger at sige stop i dag den 11. februar, hvor det er præcis tre år siden, at Bobbi Kristinas mor, Whitney Houston, døde - også efter at være fundet livløs i et badekar på Beverly Hilton Hotel.

Whitney Houston døde 11. februar 2012. (Foto: All Over)

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/d58f6966d267454e8886c4c367f384b3.jpgDer er dog flere kilder, der også siger til People, at familien stadig håber på, at Bobbi Kristina kan komme sig efter den tragiske ulykke, og at der ikke er planer om, at slukke for maskinerne, der holder den 21-årige pige i live, efter hun siden ulykken har været lagt i kunstigt koma.

LÆS OGSÅ: Lægerne: Det er tid til at lade Bobbi Kristina dø

I går sendte Bobby Brown en pressemeddelelse ud via sin advokat angående de spekulationer, der hele tiden er i forbindelse med hans datters tilstand, hvor han kaldte mange af spekulationerne falske og forrykte - og at der nok skulle blive taget hånd om dem på et passende tidspunkt. Og at ulykken desuden bliver efterforsket af politiet.

LÆS OGSÅ: Avdokat: - Vi efterforsker Bobbi Kristinas ulykke

- Bobby snakker med Krissis læger for at finde ud af, hvad der kan gøres, og hvad der skal gøres. Han vil tage en beslutning baseret på fakta - og ikke hvad alle andre mener, siger et familiemedlem ifølge People.

Bobby Brown klynger sig stadig til håbet om, at Bobbi Kristina overlever. (Foto: All Over)

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/99d174fa3f004d0faf9143ddd8a7cd3a.jpgSponsoreret indhold