Hollywood10. august 2016

Kardashian-klanen i chok: Skal Kylies kæreste i fængsel?

Hvis Tyga, 26, i disse dage bliver stoppet af politiet, så rykker han direkte i brummen. Kardashian-klanen er rystet.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tyga.jpg
 Foto: All Over

LOS ANGELES/SE og HØR: Kardashian-pigernes telefoner var rødglødende i går.

Kylie Jenners kæreste, Tyga, 26, blev nemlig væk fra retten. Han skylder en tidligere udlejer $480,000 - eller 3.2 millioner danske kroner - og derfor skulle han være mødt foran en dommer i går. I stedet blev han væk. Og bliver man væk fra retten i USA, så ustedes en såkaldt arrestordre øjeblikkeligt. Det betyder, at hvis Tyga bliver stoppet i en rutinekontrol i trafikken - eller hvis han møder myndighederne i f.eks. lufthavnen - så bliver han "booket" øjeblikkeligt. Mugshot, fingeraftryk og så videre: Goddag til brummen.

Timingen er frygtelig for Tyga. I weekenden gav han nemlig Kylie Jenner en Mercedes Maybach til hendes 19 års fødselsdag. En sådan øse koster i USA omkring $200,000 - cirka 1.4 millioner kroner. Og hvis man har råd til det, så har man givetvis også råd til at betale sin udlejer det, man skylder. Og det er netop dette, der har fået telefonerne til at gløde hos Kardashian-søstrene. Familiens matriark, Kris Jenner, er ifølge PerezHilton.com, rasende. Kris, 60, er meget beskyttende over for Kylie, og det er meget vigtigt for hende, at hendes yngste datter ikke falder for en "bad boy". Og denne episode er en eklatant opvisning i, at Tyga i den grad lever et liv på kanten.

Kris vil ikke tillade det.

Tyga er ifølge Forbes "kun" god for $2 millioner. Det er ganske vist omkring 13 millioner danske kroner. Men det er ikke meget, hvis man giver fødselsdagsgaver, der koster over 3 millioner kroner stykket.

Tyga er rapper og blev kendt i nullerne. Blandt andet for hitsangen, "Deuces". Han hedder i virkeligheden Michael Ray Nguyen-Stevenson.

Se galleri af Tyga og Kylie her:

Kylie Jenner og Tyga

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner.jpg

Sponsoreret indhold