Hollywood17. oktober 2014

Skal han spille Steve Jobs?

Christian Bale i position til hovedrolle i ny film om Apple-guruen
Kan du forestille dig Christian Bale spille rollen som Steve Jobs?
Kan du forestille dig Christian Bale spille rollen som Steve Jobs?
 Foto: All OverDet er Christian Bale, der ser ud til at løbe med rollen som Steve Jobs i den kommende film om Apple-opfinderen.

Rollen var efter sigende tæt på at gå til Leonardo DiCaprio, men efter et brud i forhandlinger om rollen valgte han at trække sig fra kandidaturet.

LÆS OGSÅ: Her er DiCaprios nye job

Derfor er det lige nu Christian Bale, som er i forhandlinger om rollen, og det forventes, at han takker ja til at spille Steve Jobs i den kommende storfilm.

Det forlyder, at filmen bliver delt op i tre scener af 30 minutter, som omhandler lanceringerne af tre af Apples største produkter. Her nævnes lanceringerne af Mac og iPod som gode bud til filmens handling.

SE OGSÅ: Galleri: Stjernernes VILDE vægt-forvandlinger

Der har allerede været én filmatisering af Steve Jobs liv. Ashton Kutcher spillede nemlig titelrollen i "Jobs" fra 2013.

Den nye film om Apple-manden er dog kun i sit spæde stadie, og derfor er der ikke sat nogen dato for, hvornår filmen udkommer. Men på nuværende tidspunkt bliver det interessant at se, om Bale kommer på rollelisten.

LÆS OGSÅ: Christian Bale: Sygt vægttab!

Christian Bale har i sin skuespillerkarriere haft stor succes med blandt andet hovedroller i "Batman: The Dark Knight"-triologien, "American Psycho" og "The Prestige".

LÆS OGSÅ: Den originiale Batman godkender Affleck

Sponsoreret indhold