Hollywood10. oktober 2015

En quickie med Adam Lambert: - Singlelivet er sjovt og ensomt

HLLWD.DK har mødt Adam Lambert - læs hele interviewet her!
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/adam_lambert_aop_drupal.jpg
 Foto: All Over
Den tidligere ”American Idol”-deltager Adam Lambert, 33, er aktuel med albummet ”The Original High”. Adam blev kendt for at ramme toner, selv Mariah Carey ville have svært ved, men på sit tredje album har han skruet ned for vokalakrobatikken.
– I takt med jeg er blevet mere moden som kunstner, har jeg fået indstillingen, at bare fordi du kan, betyder det ikke, du skal, siger Adam Lambert, da HLLWD.DK møder ham. For seks år siden var Adams stil mere rocket, men nu har sangeren skiftet bane til 90’er-inspireret dance og pop. Han trives dog stadig bedst i det mørke univers. – Det handler om at omfavne dine mørkere sider og stå ved dem. At forstå at det er okay, tingene ikke er perfekte, det er okay, jeg har fejl, det er okay, jeg er et mørkere sted lige nu. Pladen handler om at acceptere det.
Forfriskende frisind Det nye album er blandt andet produceret af den populære svenske popsnedker Max Martin, og da det skulle indspilles, boede Adam to måneder i Sverige. Og skandinaverne gjorde stort indtryk på den 33-årige sanger, især deres åbenhed. – Selv om man ikke er enig i et eller andet, dømmer man ikke hinanden på sådan en aggressiv facon. Folk passer mere sig selv, hvilket er forfriskende. Med for eksempel LGBT-bevægelsen her, siger folk bare: ”Hvad så? Det er da ligegyldigt”. Adam voksede op i det frisindede Californien. Han har været heldig og ikke specielt udsat for fordomme og diskrimination på grund af sin homoseksualitet. – Den første gang, jeg følte, jeg virkelig blev konfronteret med de ting, var efter ”American Idol”, hvor jeg pludselig var berømt, og alle begyndte at dømme mig. Der gik det op for mig: ”Nåh ja, der er også et andet slags Amerika”. Til ”American Idol”-finalen i 2009 optrådte Adam med Queen. Siden da har han turneret med det legendariske band, og guitarist Brian May er også med på sangerens nye album. Tilværelsen er spændende for Adam, og han er selv imponeret over den retning, livet tog efter 2009. – Det er ret vildt. Hvis nogen havde sagt til mig, da jeg var på vej ind til audition ”for resten, om seks år er du på turne med Queen”, havde jeg ikke troet på dem. Det er skørt.
Tre hurtige til Adam: Har du en kæreste? - Nej, jeg er single og har været det i to år nu. Det har også smittet af på pladen. Der følger meget sjov med ved at være ungkarl, men det bliver også ensomt. Hvad er ”original high” for dig? - Følelsen, da jeg optrådte på scenen for første gang. Det var også dengang, jeg virkelig forelskede mig i dance og pop der i 90’erne. Hvilken drøm mangler du? - Jeg gad godt være med i en film. Jeg ved ikke, om det kommer til at ske, men det ville være en ny udfordring, noget anderledes.
https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png

Sponsoreret indhold