Hollywood14. september 2017

Sinead O'Connor forsøgte selvmord syv gange på et år

Den irske sangerinde Sinead O'Connor fortæller om en barndom med vold og misbrug i hudløst ærligt interview med Dr. Phil
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sinead-oconnor-top-14092017.jpg
 Foto: TV3
Den plagede irske sangerinde, Sinead O'Connor, der flere gange har skræmt sine fans, når hun i selvmordstruet tilstand har været forsvundet, taler nu ud om sine massive psykiske problemer hos den amerikanske TV-personlighed, Dr. Phil. Og det er skrækkelige ting, den 50-årige irske sangerinde har på hjerte.
https://imgix.seoghoer.dk/sinead-phil.jpg
Sinead får en krammer af Dr. Phil i forbindelse med interviewet. (Foto: All Over Press) Hun fortæller blandt andet, at hun et enkelt år forsøgte selvmord hele syv gange, efter at hendes familie lagde afstand til hende. - Jeg elsker min familie og bebrejder dem ikke på nogen måde. Det er ikke let for familier med psykisk syge familiemedlemmer, siger Sinead O'Connor i programmet.

Sinead O'Connor: Jeg blev deprimeret efter operation

Hun opfatter ikke sig selv som psykisk syg nu, men fortæller, at hun blev kastet ud i en dyb depression på grund af hormonforandringer, efter at hun fik fjernet sin livmoder i 2015. - De udskrev mig to dage efter operationen. Jeg fik hverken hormonpiller med eller en samtale, hvor de fortalte, hvad der kunne opstå af bivirkninger efter indgrebet. Hormonerne tæskede rundt i kroppen på mig, og jeg havde kun lyst til at tage mit eget liv, fortæller Sinead O'Connor i det rørende interview med Dr. Phil. Misbrugt af sin egen mor Men sangerinden er også dybt påvirket af traumatiske hændelser tilbage i sin barndom.
https://imgix.seoghoer.dk/sinead-bund.jpg

Det var dette look med det helt kortklippede hår og det intense blik, Sinead O'Connor havde, da hun slog igennem med mega-hittet 'Nothing Compares 2 U'. (Foto: All Over Press)

Og det var hendes afdøde mor, Marie O'Connor, der gjorde hende ubodelig skade, fortæller Sinead i interviewet. - Min mor drev et 'torturkammer'. Hun fandt glæde i og smilede, når hun gjorde mig ondt. Min tidligste erinding er, at hun fortalte mig, at jeg aldrig skulle være født, og at hun ikke ville vide af mig. Hun ville ikke have piger. Hun ville have, at jeg skulle være en dreng, så hun gav mig drengetøj på og klippede mit hår af, siger Sinead O'Connor.

Daglig vold

Tæsk var dagligdag i Sinead O'Connors barndomshjem. - Hun fik mig til at tage tøjet af, så jeg var helt nøgen, og så slog hun mig - hver eneste dag. Jeg skulle ligge på ryggen på gulvet med armene og benene ud til siden, og så angreb hun mit underliv. Hun ville smadre min livmoder og min evne til at få børn. Hun ville forhindre mig i at være kvinde, fortæller Sinead O'Connor til Dr. Phil. I interviewet lader hun forstå, at hendes søskende også blev misbrugt af moderen, men hun afviser at uddybe det og holder sig til at beskrive det misbrug, hun selv var udsat for. Misbruget begyndte da hun og hendes søskende var helt små, og Sinead O'Connor erindrer, at hun vandt en konkurrence i børnehaven, hvor det gjaldt om at krølle sig helt sammen som en lille bold - Sinead O'Connor havde øvelsen hjemmefra, når hun prøvede at undgå volden fra moderen. - Hun slog os med ishockeystave og tennisketsjere, og når vi kunne høre hende vågne om morgenen, tissede vi i bukserne af frygt for, hvad der ventede den dag, siger Sinead O'Connor i det hårde og hudløst ærlige interview. interview med Dr. Phil. Hendes forhold til moderen blev dog bedre med alderen. - Da jeg var på størrelse med hende, stoppede hun med at slå mig. Vi udviklede et fint forhold til hinanden, fra jeg var 14 til 16, fordi hun var så benovet over, at jeg kunne tilgive hende de mange år med vold og misbrug, siger Sinead O'Connor. Men moderen havde det ikke godt. - Hun var ikke rask i hovedet. Hun var meget, meget, meget langt fra at være rask i hovedet. Jeg er lige ved at sige, at hun virkede besat af en dæmon, selv om jeg ikke tror på den slags. Så enten var hun bare en sadist og pædofil, eller også var hun besat af djævelen, siger Sinead O'Connor til Dr. Phil. I august skræmte Sinead O'Connor sine fans med en 12 minutter lang video på Facebook, hvor hun sagde, at hun var hjemløs og havde lyst til at tage sit eget liv. Hun kom dog i gode hænder og blev kortvarigt indlagt, og det var i den forbindelse at hun kontaktede Dr. Phil for at høre hendes historie. Du kan se et galleri fra optagelserne af interviewet herunder:

Sinead O'Connor hos Dr. Phil

Sponsoreret indhold