Simon Cowell: Jeg har fået for meget Botox

Simon Cowell er besat af skønhedsbehandlinger. Nu afslører han, at han gik over stregen med Botox. Foto: All Over

Simon Cowell er besat af skønhedsbehandlinger. Nu afslører han, at han gik over stregen med Botox. Foto: All Over

All Over

Det lader til at være ret nemt at komme til at overdrive brugen af Botox. I hvert fald bugner Hollywood af mennesker med spejlglatte pander, ubevægelige mundvige, minimal mimik og et konstant overrasket udtryk i ansigtet.

Nu indrømmer også "X Factor"-skaberen Simon Cowell, at han har fået sin del af excessive Botox-behandlinger.

- Jeg ser forhåbentlig bedre ud nu - jeg fik nok lidt for meget Botox for nogle år siden, fordi alle på tv gør det, afslører Simon Cowell til Daily Mirror.

Nu har stjernen skruet lidt ned for voldsomme skønhedsbehandlinger og får i stedet ganske almindelige ansigtsmassager.

- Jeg får ansigtsbehandlinger, men ikke noget ekstravagant i øjeblikket. Jeg har en pige, der kommer og laver en fantastisk ansigtsmassage - det er meget afslappende, fortæller Simon Cowell.

"X Factor"-mogulen indrømmer ellers, at han er gået igennem adskillige mystiske procedurer, fordi han er for godtroende.

- Jeg kan ikke lade være med at læse om noget, man kan få, og så tro, at det virker. Engang for mange år siden mødte jeg en pige i L.A., som pakkede mig ind i husholdningsfilm og så sølvpapir, efter hun havde smurt mig ind i olier. Det var meningen, det skulle være afgiftende, forklarer Simon Cowell og fortsætter:

- Så puttede hun mig ind i et rør i mit hus i en time, mens hun fortalte mig, hvad hun kunne lide og ikke kune lide ved programmet ("X Factor", red.). Og fordi hun var halvdøv, så råbte hun bogstaveligt talt af mig. Efter cirka to måneder indså jeg, at det faktisk var tortur. Det var skørt.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close