Simon Cowell afslører: Dårligt helbred var skyld i fald

Foto: All Over

I sidste uge blev X Factor-ikonet Simon Cowell hentet i en ambulance og blev kørt væk med en nakkestøtte på, efter han faldt ned af en trappe i sit hjem.

Han var på vej ned efter et glas mæk, da han var svimmel, og pludseligt dejsede han om. Det var hans sikkerhedsvagter, der fandt ham og fik ringet efter en ambulance.

Nu fortæller den 58-årige dommer, at hans ildebefindende skyldes dårligt helbred. 

- De tror, at jeg besvimede, fordi jeg havde lavt blodtryk, og så bliver jeg nødt til at passe rigtig godt på mig selv for at udbedre det.

- Når alt kommer til alt, er jeg jo far og har mere ansvar end nogensinde før, fortæller han til The Sun

Efter faldet var ambulancefolkene yderst forsigtige med Simon, da de troede, at han havde brækket nakken. Han fik scannet både knogler og hjernen, da han kom på hospitalet, og der kunne de konstatere, at han havde fået hjernerystelse. Han blev dog udskrevet hurtigt igen og fik lov at vende hjem til sit hus i London. 

Han havde trods alt overskud til at sende en "thumbs up" til bekymrede fans, der stod og tog imod ham, da han vendte hjem fra hospitalet. 

Cowell har sønnen Eric sammen med kæresten Lauren Silverman, og hun var i New York, da Simon faldt ned af trappen. Hun skyndte sig at flyve hjem, da hun fik at vide, at Simon var faldet. 

Eric var i huset, men sov og blev passet af en barnepige. 

X Factor i Storbritannien er gået i gang med liveshows, men Simon blev altså nødt til at lade sig afløse i lørdags på grund af helbreddet. I stedet for ham agerede Alesha Dixon dommer for en stund. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close