Silvio Berlusconi: Må leve med nøgenbilleder

Berlusconi har god grund til at se sur ud, nu hvor retten ikke vil beslaglægge nøgenbillederne af ham

Berlusconi har god grund til at se sur ud, nu hvor retten ikke vil beslaglægge nøgenbillederne af ham

Foto: All Over

Silvio Berlusconi er en rethaverisk mand, der kræver orden og anstændighed. Noget, han ikke selv lever op til, når han vimser nøgen rundt med lige så afklædte italienske modeller, så det skader hans politiske omdømme. Den slags kan han ikke have.

Men anklagemyndigheden i Rom er ikke enig med den italienske premierminister. Den har besluttet ikke at beslaglægge fotografen Antonello Zappadus 5000 fotos af fester og gæster fra den eksklusive ferieejendom på Sardinien.

Berlusconis advokater har anklaget fotografen for at krænke privatlivets fred, men anklagemyndigheden i Rom vil ikke føre sagen videre. Den overdrages i stedet til den retskreds på Sardinien, hvor Berlusconis ejendom befinder sig. Det er derfor for tidligt at sige, om Berlusconi vil få medhold i, at fotografierne, der er taget fra 2006 og til i dag, krænker hans privatliv.

Billederne viser blandt andet et stort antal temmelig unge kvinder med mere eller mindre tøj på, og de er ikke hans døtre eller hans hustru. Den 72-årige Silvio Berlusconi blev skilt fra sin 20 år yngre hustru Veronica i april. Om skilsmissen har noget med de famøse billeder at gøre, er dog uklart.

Det spanske dagblad El Pais har vist nogle af de 700 beslaglagte fotos. Avisens netudgave oplevede den største trafik fra udlandet nogensinde - langt størstedelen uden tvivl fra Italien, hvor billederne ikke må gengives.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close