Hollywood 15. juli 2008

Sienna Miller: Topløs

Den smukke skuespiller slap brysterne fri, da hun var på ferie med sin mor og sin helt nye kæreste
De andre damer i Siennas selskabe beholdt deres bikinitoppe på, men det forhindrede ikke Sienna Miller i at vise sig frem, som Gud har skabt hende
De andre damer i Siennas selskabe beholdt deres bikinitoppe på, men det forhindrede ikke Sienna Miller i at vise sig frem, som Gud har skabt hende
Foto: All Over

Den 26-årige engelske skuespiller viste alt, da hun sammen med sin nye kæreste Balthazar Getty, sin mor og nogle venner nød en dag i solen. Hun spankulerede simpelthen helt topløs rundt på en lille båd.

Skuespilleren ferierer i øjeblikket i Positano, hvor hun bor på det eksklusive hotel Le Sirenuse. Forleden lejede hun en båd for en enkelt dag til sig selv og sit følge.

Topløse Sienna drak champagne og kyssede med sin nye kæreste Baltazar Getty, når hun altså ikke plaskede rundt i vandet omkring båden som en rigtig vandhund.

Siennas bryster så ikke ud til at have lidt skade af den forbrænding, hun fik under indspilningerne af sin nye aktion-film "G.I. Joe".

- Jeg fik brændte babser. Jeg løb den forkerte vej under en eksplosion, men det var min egen skyld, fordi jeg er så klodset. Der er et lille ar, fortalte Sienna Miller i slutningen af juni.

I sammen åndedrag fortalte skuespilleren, at hun ikke har det specielt godt med nøgenscener - selv om hun efterhånden er godt bekendt med dem i forbindelse med filmen "Factory Girl" og sin kommende film "Hippie Hippie Shake".

- Skaden er sket - det hele er set før. Men det er stadig en smule akavet, når man skal indspille dem (nøgenscenerne) - der er altid en mærkelig pervers mand i et af hjørnerne, siger Sienna.

Det tænkte blondinen så ikke så meget over, da hun forleden besluttede at slippe sine babser ud i det fri...

Sponsoreret indhold