Hollywood 19. marts 2014

Sheen smider ekskonen ud af hus og stopper børnebidrag

- Vi ses i retten
Af af
Foto: All Over PressCharlie Sheen lukker nu helt af for den strøm af penge, han siden skilsmissen fra Denise Richards, har sendt i retning af ekskonen og deres to børn, Lola og Sam.

LÆS OGSÅ: Charlie Sheen klar til baby med porno-skuespiller

Det skriver kendis-sitet tmz.com.


Der er lukket af for pengestrømmen fra Charlie Sheen til ekskonen Denise Richards. (Foto: All Over Press)

En domstol havde ellers fastslået, at Sheen skulle betale 295.000 kroner om måneden til Denise og børnene efter skilsmissen.

LÆS OGSÅ: Charlie Sheen om ekskonen, Denise Richards: - Du er en gris

Men ifølge TMZ's kilder har Sheen kun betalt halvdelen af det store beløb i januar og ikke en øre i hverken februar eller marts.

Og oven i de manglende penge har Charlie Sheen - igen ifølge TMZ's kilder - beordret Richards til at forlade det hus, han købte til hende i 2011, så hun og børnene kunne være i nærheden af ham trods skilsmissen.

LÆS OGSÅ: Denise Richards smider tøjet

Men nu skal huset sælges, og Sheen vil have Richards ud.


Denise og Charlie ved en tidligere lejlighed hvor de trods skilsmissen kunne overvære sønnens fodboldkamp sammen. (Foto: All Over Press)

Charlie Sheen lægger ikke skjul på, at det er gengældelsens time, fordi han føler, at Denise Richards forhindrer ham i samvær med børnene.

LÆS OGSÅ: Charlie Sheen ydmyget igen

Denise siger dog, at Charlie Sheens ønsker om at se børnene opstår meget pludseligt, og at hun ikke kan fare over til ham med børnene, hver gang han lige får lyst til at se dem. Hun ønsker også at være til stede under Charlies samvær med børnene.

Denise Richards vil nu gå rettens vej for at få det manglende børnebidrag, hvis størrelse allerede en gang er fastsat af en domstol.

Sponsoreret indhold