Hollywood11. juli 2016

Shawn Mendes: Det betyder min første tatovering

Den smækre canadier har fået sin første tatovering, og den betyder noget helt specielt

Stort galleri med Shawn Mendes

Den lækre canadiske popstjerne Shawn Mendes er bare 17 år gammel, men han har allerede fået sin første tatovering, og det er en, som han har tænkt længe over.

Det fortalte han, da han besøgte morgen-talk-showet "Today" i fredags.

Her spillede han sin nye single "Ruins", og så fik han en snak i studiet med de to værter, og her kom emnet ind på hans nye tatovering, som han har fået på sin højre underarm.

- Det er en guitar med Toronto og træer, men inde i er det faktisk en lydbølge med min familie, der siger: "Vi elsker dig", fortæller Shawn, der optaget lyden af hans familie, og derefter fået tatoveret det på armen.

https://imgix.seoghoer.dk/shawn_mendes.png
 YouTube screendump: Today

Shawn Mendes' nye tatovering har en helt bestemt betydning for ham. (Foto: Screendump: Today)

Det er popstjernens første tatovering, men hvor andre popstjerner går hen og får den ene tatovering efter den anden, så er Mendes lidt mere forsigtig.

- Jeg har tænkt over den meget længe, fortalte sangeren i talk-showet.

Shawn, der udkommer med sit andet album til efteråret, er efterhånden blevet en populær mand. Den unge canadier spillede for en udsolgt og anmelderrost koncert i Falconer Salen i april i år.

Du kan se hele interviewet med Shawn her, og så kan du se endnu flere billeder af pophugget i galleriet i toppen af artiklen.

Sponsoreret indhold