Sharon Stone: Mister forældremyndigheden over sin søn

Tv. Sharon Stone og Phil Bronstein med deres nyfødte adoptivsøn, da alt var idyl. Th. Sharon kort før hun mistede retten til at se sin dreng hver dag

Tv. Sharon Stone og Phil Bronstein med deres nyfødte adoptivsøn, da alt var idyl. Th. Sharon kort før hun mistede retten til at se sin dreng hver dag

Foto. All Over

Sharon Stone, 50, mister forældreretten til sin søn Roan Joseph Bronstein til eksmanden Phil Bronstein, 57.

Den amerikanske højesteret har bestemt at Roan skal blive boende hos sin far i San Francisco. Årsagen er at drengen skal begynde i skole i Bay Area og at han derfor vil få et mere stabilt hjem hos sin far i forhold til Sharon, der rejser meget.

- Retten mener ikke, at det er det bedste for barnet at flytte rundt. Bronstein kan give Roan det strukturerede, stabile, trygge hjem, som han har brug for, siger dommeren.

Stone og Bronstein har ellers delt forældremyndigheden til deres adoptivsøn siden oktober sidste år.

Men nu har tingene altså ændret sig drastisk og skuespilleren har ifølge sine talsmænd ikke ønsket at kommentere situationen lige nu.

Det vides dog, at Sharon stadig skal have samværsret med Roan og at retten har bestemt, at drengen skal have sin mors telefonnummer lagret på sin egen mobil og på hjemmets telefon, så han kan ringe hvis han får lyst.

Sharon Stone og avisredaktøren Phil Bronstein giftede sig i 1998, men blev skilt i 2004. Stone har også adoptivsønnene Laird Vonne Stone og Quinn Kelly Stone.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close