WAUW! Sharon Stone ligner ung model på nøgenbillede

Sharon Stone kan give kamp til stregen med de unge modeller, så lækker som hun er på de her nøgenbilleder. (Foto: AOP)

Sharon Stone kan give kamp til stregen med de unge modeller, så lækker som hun er på de her nøgenbilleder. (Foto: AOP)

Foto: All Over Press

Hun forførte dig i ”Iskoldt begær” fra 1992, og nu gør Sharon Stone det igen ved at fremtræde uden tøj på forsiden af bladet Harper’s Bazaar.

Bare fordi man som Stone har rundet de 57 år(!), kan man stadig konkurrere i skønhed med de unge stjerner.

Således skriver celebrity-gossip.net, at den smukke skønhed nu står frem, som Gud har skabt hende i en billedserie til det bladet. Du kan finde linket i bunden af artiklen.

I selve bladet snakker hun blandt andet ud om den hjerneblødning, der tilbage i 2001 gjorde hende delvist lammet i den ene side af ansigtet.

- Jeg sagde (til lægen), ’er jeg ved at dø?’ Og han svarede, ’du bløder inde i din hjerne’. Jeg sagde til lægen, ’jeg burde ringe til mig mor’, og lægen svarede, ’det har du ret i. Du mister måske snart evnen til at snakke, ‘ forklarer den hudlæst ærlig Sharon Stone i bladet.

Hjerneblødningen satte en kortvarig pause på hendes karriere, men Stone er heldigvis tilbage igen og stadig i stand til at tale.

Nogle af konsekvenserne blev fx, at hendes hjerne har rykket sig, hendes blodtype ændrede sig, og at selv hendes allergier er blevet anderledes.

Derfor er det ikke desto mindre imponerende, at en kvinde i hendes alder kan se så godt ud.

Du kan se billederne HER.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close