Hollywood17. december 2014

Sharon Stone kæmpede for livet

Hollywood-stjernen blev ramt af en blodprop i hjernen
Af af
En hjerneblødning lærte Sharon Stone at sætte pris på livet
En hjerneblødning lærte Sharon Stone at sætte pris på livet
 Foto: All OverI 2001 så Sharon Stone døden i øjnene. Hun blev ramt af en alvorlig blodprop i hjernen og kæmpede for sit liv. Nu fortæller hun om den svære tid.

Hun var indlagt på intensiv i ni dage, hvor hun kæmpede for livet. Der er ikke mange, der overlever sådan en blødning i hjernen, men Sharon Stone gjorde.

LÆS OGSÅ: Sharon Stone: Sagsøges for fem milliarder

- Min hjerne blødte i ni dage. Jeg brugte de næste to år på at lære at gå og tale igen, skriver Sharon Stone i et indlæg i til The Hollywood Reporter.

- Jeg stammede, da jeg kom hjem og kunne ikke læse i to år, fortæller Hollywood-stjernen om sin kamp for at komme tilbage til livet.

LÆS OGSÅ: Sharon Stone: På date uden BH

Hjerneblødningen har lært Sharon Stone, hvor kostbart livet er. Derfor frygter hun ikke - som mange af sine skuespiller-kolleger - at blive gammel.

- Jeg har valgt, at det at blive ældre for mig ikke er noget negativt. Jeg vælger at blive ældre. Det er faktisk mit mål, skriver hun i indlægget.

Sharon Stone vælter sig stadig i komplimenter og frække tilbud. Hun ser stadig brand godt ud på trods af, at hun er rundet 56 år. Nu løfter hun lidt af sløret for, hvordan hun holder sig lækker.

LÆS OGSÅ: Sharon Stone: Jeg kan få de mænd, jeg vil have

Udover at hun ikke frygter at blive ældre, har hun vinket farvel til gluten og taget afsked med alkohol. Det er faktisk Madonnas skyld.

Sharon Stone og sangeren er lige gamle, men skuespilleren mente, at hun selv så ældre ud end Madonna. Derfor satte hun sin personlige træner til at finde ud af, hvad Madonnas hemmelighed var.

LÆS OGSÅ: Sharon Stone: Piller næse

Træneren mente, at det kunne være fordi Madonna ikke drak alkohol. Sharon Stone prøvede derfor at droppe sprutten i tre måneder. Hun blev så glad for resultatet, at hun nu har droppet alkoholen for evigt.


Sponsoreret indhold