Hollywood 6. januar 2008

SHARON STONE: JEG FØLER MIG SEXET

Den blonde filmdiva synes selv, at hun er mere attraktiv end nogensinde, det fortæller hun i et stort ekslusivt interview i SE og HØR
Sharon Stone kan give kamp til stregen med de unge modeller, så lækker som hun er på de her nøgenbilleder. (Foto: AOP)
Sharon Stone kan give kamp til stregen med de unge modeller, så lækker som hun er på de her nøgenbilleder. (Foto: AOP)
Foto: All Over Press

I en alder af 49 er de fleste kvindelige Hollywood-stjerner for længst dømt overmodne. Men ikke Sharon Stone. Hun er stadig en af filmbyens hotteste og siger da også selv, at hun aldrig har følt sig mere sexet.

- Jeg er allermest sexet nu, fordi jeg føler mig meget bedre tilpas med mig selv, forklarer Stone, da SE og HØR møder hende til et interview i Los Angeles, hvor hun har travlt med at indspille filmene "Five Dollars a Day" og "Dirty Tricks", men alligevel har fundet tid til at tale med os.

Mange vil nok mene, at sexede Sharon var mest attraktiv i sin rolle som morderisk forfatter i filmen "Iskoldt begær" fra 1992, hvor hele verden fik et glimt af hendes private kropsdele. Men selv har Sharon det fint med at blive ældre.

- Man må opgive sit ungdommelige ansigt og acceptere det udseende, man får. Man kan ikke blive ved med at se ud, som man gjorde, da man var ung, siger Sharon, som klæder sig anderledes nu end i de glade "Iskoldt begær"-dage.

- Med alderen bliver jeg tyndere og mere benet. Mit ansigt er blevet meget mere markant, og det klæder jeg mig også efter. Jeg går med større smykker og bruger mere makeup.

Læs meget mere i denne uges SE og HØR

Sponsoreret indhold