Hollywood 25. august 2008

Sharon Stone: Her er min unge elsker

Skuespilleren har kastet sit begær på en sprød fyr - der er halvt så gammel som hende

Forleden aften viste den 50-årige "Farligt begær"-stjerne sig for første gang med sin 24-årige elsker, som hun har kendt siden starten af august 2008.

Navnet på Sharon Stones nye sengelejetøj er Chase Dreyfous, og ligesom enhver anden 24-årige almindelig dødelig, som pludselig begynder at date en superstjerne, har Chase pralet vidt og bredt om forholdet.

- Jeg er begyndt at date Sharon Stone, og hun er ret god af en 50-årig at være, sagde den unge fyr til sine venner ved en fødselsdagsfest i starten af august.

Vennerne fortæller desuden , at Sharon Stone ringede til ham i løbet af fødselsdagsfesten, og at han i den forbindelse viste alle hendes telefonnummer.

Sharon er skudt i ham

Det umage par mødtes tilfældigt tilbage i starten af juli 2008, hvor de arbejdede sammen i forbindelse med noget velgørenhed. Amorinerne begyndte dog først at slå gnister mellem dem i begyndelsen af august, hvor de blev set kysse til en fest.

- Hun er helt vild med ham og har endda spurgt ham, om han ville med hende til Mexico, fortæller en velinformeret kilde til bladet In Touch.

Det blev dog ikke til Mexico i første omgang, men lidt mexicansk var der dog over de første billeder, der er blevet taget af parret sammen. De er nemlig taget efter turtelduernes besøg på Eva Longorias mexicanske restaurant.

Sponsoreret indhold