Hollywood21. juli 2008

Shannen Doherty: Tilbage i ”Beverly Hills 90210”

Når serien om verdens hotteste postnummer til efteråret genopstår, bliver det med den samme Brenda, som vi elskede i 90’erne
Shannen som hun ser ud i dag ca 20 år efter de første optagelser af "Beverly Hills 90210"
Shannen som hun ser ud i dag ca 20 år efter de første optagelser af "Beverly Hills 90210"
 Foto: All Over

Første gang vi stiftede bekendtskab med hende, var hun en usikker teenager, som netop var flyttet til det glamourøse Beverly Hills med sine forældre og sin tvillingebror.

Der gik dog ikke lang tid, før hun scorede skolens lækreste fyr, begyndte at hænge ud med alle de populære piger og blev opdaget som et kæmpe skuespillertalent.

I "90210", som den nye version af "Beverly Hills 90210" kommer til at hedde, er den voksne Brenda en anerkendt dramatiker, der vender tilbage til sin gamle skole, West Beverly Hills High School, for at instruere en musical, skriver CNN.com.

Kelly og Donna er også med

Også Jennie Garth og Tori Spelling, bedre kendt som rigmandsdøtrene Kelly Taylor og Donna Martin, har sagt ja til at gæsteoptræde i '90210'.

Indtil videre har ingen af den originale series mandlige stjerner fundet vej til '90210's rolleliste.

Gammelt uvenskab

Shannen Doherty forlod "Beverly Hills 90210" i 1994.

Efter sigende blev hun smidt ud af serien, fordi de andre skuespillere ikke kunne holde hendes voldsomme temperament ud.

Rygterne siger, at især Jennie Garth havde problemer med sin medspiller, og at de to ikke har været på talefod siden.

Til gengæld har Tori Spelling allerede udtalt sin uforbeholdne begejstring over igen, at skulle spille sammen med Shannen.

'90210' har premiere i USA 2. september

Sponsoreret indhold