Hollywood23. april 2018

Shania Twain: - Undskyld!

Shania Twain undskylder Trump-støtte
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/shania-twain-23042018.jpg
 Foto: All Over Press
Den canadiske sangerinde Shania Twain er kommet i modvind og er havnet i lidt af en shitstorm på de sociale medier. Det sker efter nogle uoverlagte udtalelser om USA's præsident, Donald Trump.
Shania Twain kom for skade at rose Donald Trump, og så var fanden løs, da de fleste skuespillere, musikere og sangere var begejstrede for eks-præsident Barack Obama, men hader Donald Trump af et godt hjerte. Det var i et interview med den engelske avis The Guardian, at 52-årige Twain kom galt af sted. Hun sagde, at hun ville have stemt på Donald Trump, hvis hun kunne stemme ved præsidentvalget i USA. - Jeg ville have stemt på ham, fordi han, selv om han er frastødende, fordi han virker ærlig. Vil du have ærlighed eller høflighed af en politiker, selv om det ene ikke behøver at udelukke det andet, sagde Shania Twain om Trump. – Hvis jeg havde kunnet stemme, ville jeg ikke have udenomssnak. Jeg havde stemt for at få en følelse af gennemsigtighed, og traditionel politik har ry for at være en mudret affære, tilføjede Shania Twain. Og så røg hendes følgere på sociale medier gennem taget med kritik af hende. Mange udtrykte deres store skuffelse over sangeren. Kort efter at interviewet var blevet publiceret lagde Shania Twain en række tweets ud, hvor undskyldte over for alle, der havde taget hendes kommentarer ilde op. Hun nedtonede samtidig sit politiske engagement.
- Spørgsmålet tog mig på sengen. Som canadier angrer jeg, at jeg svarede på det uventede spørgsmål uden at sætte svaret i den rette kontekst. Jeg er varmhjertet modstander af alle former for diskriminering, og jeg håber, at det er klart for alle ud fra de valg, jeg har truffet og de mennesker, jeg støtter, at jeg ikke deler den nuværende amerikanske præsidents moralske værdier, skriver Shania Twain. Andre berømtheder som skuespilleren James Woods, Kiss-basisten Gene Simmons, Kid Rock og Angelina Jolies far, Jon Voight har udtalt og fastholdt deres støtte til Donald Trump.

Sponsoreret indhold